+45 26 18 21 40 info@ownershipbalance.dk

Velkommen til

Mentaltræning

Kom din angst og stress til livs

Er du studerende, leder, lærer, foredragsholder, sanger, skuespiller eller bliver du bare nervøs og får det ubehageligt, når du skal sige noget i en eller en anden forsamling dette kunne være interessant for dig!


Mentaltræning i arbejdet bygger på en forståelse af at teknisk håndværk/færdigheder og mental fleksibilitet er to essentielle sider af af det at stå frem med det man gerne vil sige. Uforudsete ting kan ske nøglen til en afbalanceret mental sundhed handler om at forstå, hvordan man kan håndtere de udfordringer, det uforudsete afstedkommer så man ikke udvikler angst for Mange performere har fokuseret mere på arbejdet af deres håndværk/færdigheder end på at træne eller være bevidste om deres mentale færdigheder.


Ownership Balance skaber bevidsthed om, hvordan man kan bevare mental sundhed som performer, gennem et blik på; Performerens narrativ, Performerens kognitive strategier og opmærksomhedstræning, Performerens relationer og Performerens kropslige symptomer og fornemmelser. Når vi arbejder med disse perspektiver, kan vi opnå en balance mellem den anatomiske/fysiologiske HVAD JEG KAN – og det mentale – HVAD JEG TROR, JEG KAN. Hvordan man arbejder er individuelt – Vi kan skabe bevidsthed og arbejde på ubalancer!

 

Ownership balance = du ejer nøglen til din balance!

Kan du genkende nogle
af de følgende tanker og symptomer:

– Har jeg øvet nok?

– Jeg har følt mig dårligt tilpas eller syg før og måske længe før en performance, bare ved tanken om denne performance?

– Vil publikum synes om det?

– En følelse af spændinger over det hele, før en forestilling?

– Hvis dette går galt, vil det påvirke min fremtidige karriere?

– Måske er jeg ikke skabt til at performe?

– Jeg sover dårligt?

– Jeg er mere følelsesbetonet end normalt?

Overordnet set er disse tanker, følelser og symptomer normale. Vi har alle tanker, følelser og bekymringer. Problemerne opstår, når disse tanker, følelser eller fysiske symptomer tager over, og vi føler os fanget i disse reaktioner.

Om mig

Mit navn er Lise liv Skovgaard. Jeg er psykolog, vocalcoach og sanger/performer. Jeg har som vocalcoach, i de sidste 16 år arbejdet med performere, både teknisk og mentalt.

Som terapeut arbejder jeg med private kunder, og jeg arbejder specifikt med mennesker, der oplever stress, angst (social-og præstationsangst) og bekymringstanker. 

Sokrates skulle have sagt: “Alt hvad jeg ved er, at jeg intet ved”.


Når vi tænker på eller oplever vores begrænsninger, kan vi enten blive bange eller acceptere. og derfor opleve en mental fleksibilitet der giver os de bedste muligheder for at håndtere vores udfordringer! 

Ownership Balance er for mig at dele vigtigheden af at uddanne udøvende kunstnere og mennesker med præstationsangst, nervøsitet og fokus på det som kan gå galt i hvordan vi håndterer de ting, vi kan ikke ændre og ændrer på de ting, vi kan.

Pris: 1200 DKR pr session – en session er 50 min

Special tilbud – book og betal 3 sessioner som afholdes indenfor 6 uger ( 3 sessioner 2700,- ) 

Vent ikke længere. Bliv din egen mentale kaptajn!